Välbehövlig massage i Tidaholm – en skön paus

Välbehövlig massage i Tidaholm – en skön paus

Hejsan alla fina följare

Idag skulle jag vilja påminna er om att ta hand om er och eran hälsa. Jag fick en påminnelse själv av en vän och det resulterade i att jag bokade en massage i Tidaholm. Min vän hade blivit sjukskriven för att hon blivit utbränd och fått utmattningsdepression och hon berättade om alla varningssignaler som kroppen skickat henne men som hon inte lyssnat på. När hon berättade om dessa så kände jag igen flera stycken och kände att nu ska jag boka en massage, jag ska inte vänta mer.

Hon hade sett varningsflaggorna så tydligt men hela tiden skjutit undan det och tänkt att det nog inte är så farligt och att det går snart över. Precis så har jag också gjort. Så många gånger hon tänkt, jag ska bara göra det här sedan kan jag vila och ta det lugnt. Men det dök ju hela tiden på fler saker och hon kände sig mer och mer trött. Jag kände igen det där precis, just så gör ju jag med. Den enda skillnaden är att jag inte blivit sjuk än och det här var liksom en uppenbarelse, att om inte jag gör en förändring så kommer jag också hamna där väldigt snart.

En massage var det första jag kom att tänka på att jag ville göra för mig själv och min hälsa, men det kan ju vara andra saker också. Där får man liksom prova sig fram och känna efter vad man själv är i behov av och mest hjälpt av. Här i Tidaholm har vi en duktig massör som jag varit hos förut så där bokade jag tid, jag ska dit redan imorgon efter jobbet. Kanske detta är en påminnelse för just dig att ta hand om dig själv. Må så gott nu så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.