Stopp på en däckverkstad

Stopp på en däckverkstad

Hej där bloggen nu är jag inne på dag två på min resa i genom Europa och jag har redan stött på problem som kommer saktar ner tempot på resan. Jag sitter här hos en däckverkstad i Örnsköldsvik och väntar på att ett däckbyte eftersom att jag har åkt på punktering. Tanken med min resa är att jag ska åka genom ner till södra Europa och stanna ett dygn på i varje storstad för att se vad som finns att uppleva där. Nu är inte Örnsköldsvik någon metropol i Sverige direkt men jag tycker ändå att det var ganska mysigt här, en bra däckverkstad verkar de ha också. Här i Sverige har jag bestämt mig för två städer som jag ska besöka och jag tror ni kan gissa ut vilka det är, om inte annat så får ni vänta och se. Det är ganska många mil från Örnsköldsvik till det första stoppet men det ska inte vara några problem, det är tidigt på dagen och det här är en däckverkstad som arbetar i högt tempo. Jag har ännu inte bestämt mig vilken väg jag ska ta efter det att jag anlänt till Tyskland, antingen kommer jag köra genom västra sidan av Europa på vägen ner och sen ta den östra sidan på vägen upp. Vi får helt enkelt se vilken väg det blir, det lockar lite mer att ta den västra sidan på hemvägen eftersom då har det gått några dagar mot våren och kanske är det tillräckligt varmt för att bada i havet då.

Nu verkar det som att däckverkstaden har gjort jobbet och försett min bil med nya däck så att jag kan fara ut på vägarna igen, härligt med snabba ryck här i Örnsköldsvik. Jag kommer lägga upp ett inlägg imorgon efter det att jag har spenderat ett dygn det första stoppet, håll utkik!


Kommentarer är stängda.