Lantligt boende i Vårgårda

Lantligt boende i Vårgårda

Hej bloggen

Tänk att det redan är torsdag och mars, hoppas vi snart får riktig vår! Här i Vårgårda där jag bor kan man se krokus som börjat kika fram i alla fall. Jag kommer ihåg när jag började leta boende i Vårgårda, det finns inte så många längenhetshus men det är heller inte så stor efterfrågan så därför fick jag det ganska fort.

För några år sen trodde jag inte att jag skulle vilja ha ett boende på en så här liten ort, men jag har både mina föräldrar och min bror här så därför så känns det bra att bo nära dem. Min bror och hans fru köpte hus här för ett par år sedan och sedan de fick barn så känner man ännu mer att man vill bo nära dem. Jag kan se att jag också kommer köpa hus här ute så småningom, men det känns som ett för stort ansvar så länge jag är själv.

En kompis till mig söker boende i Alingsås, men där är jättesvårt att hitta. Det är så många som söker och samtidigt är det ganska dyrt. Det räcker att flytta ett par mil utanför stan så är det så stor skillnad på hyrorna. Sedan är det ju visserligen så att jag måste åka bil eller buss om jag ska någonstans, men jag gör gärna det. Jag gillar att ha så nära till skog och natur, men samtidigt är det ju inte långt in till Alingsås om jag vill ha affärer eller bio eller något sådant.

Om du söker boende och kan tänka dig att bo lite utanför en stad istället för mitt i så kan jag verkligen rekommendera att kika lite utanför, det kan vara värt det. Men det är ju inte alla som trivs att bo så heller, men jag menar om man är i behov av att hitta ett boende snabbt. Ha nu en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.