Hjälp av vägledning

Hjälp av vägledning

Godmorgon!

Har ni också funderat på att börjar en ny karriär inom någonting som ni tycker är mer kul och som passar er bättre? Jag är en person som alltid varit fast bestämd om att jag ska följa mina drömmar, därför har jag beslutat mig för att ta hjälp av vägledning. För vad gör man när man inte vet vad sin dröm, utan det enda man vet är att man inte befinner sig på rätt plats yrkesmässigt.

Det har alltid varit självklart för mig att inte arbeta i butik men samtidigt så måste jag ju ha ett arbete tills jag vet vad jag verkligen vill göra, det hjälper inte att bara gå hemma i Skellefteå och inte göra någonting.

Därför har jag nu bokat tid till vägledning för att få hjälp med att veta vilken karriär det är jag ska gå, nu har jag nämligen tröttnat på att låta dagarna gå och till slut kommer det vara försent. Jag har aldrig gått på vägledning förut och ska jag vara ärlig så har jag inga förväntningar på att jag kommer få mina svar efter bara en gång. Om jag inte har kunnat lista ut vad jag vill arbeta med efter flera år, hur ska då vägledning ge mig svar på bara någon timme? Jag kan definitivt tänka mig att ge detta en rejäl chans för att kunna få hitta det arbetet som passar mig perfekt.

Det finns en mängd olika yrken som jag kan tänka mig att arbeta med men jag vill hitta det där jobbet där jag vaknar upp varje morgon med ett leende på läpparna för att det har blivit dags att jobb. Följ dina drömmar och vet du inte vad det är så kan du alltid försöka ta hjälp av andra, vi alla förtjänar att få gå den vägen vi vill.  


Kommentarer är stängda.