En härlig behandling

En härlig behandling

Thailändsk massage är en typ av massage som finns i Thailand. Det är en mycket vanlig form av massage, den är billigare än den traditionella massagen och de flesta turister som besöker Thailand föredrar denna typ av massage framför den ursprungliga. Thaimassage i Göteborg använder akupressur, så du känner en viss smärta när du får behandlingen, men de flesta säger att den lindrar dem från stress och trötthet efter att ha haft en eller två behandlingar.

Verktygen som används för denna typ av massage är främst handfasta tekniker, men du kan också hitta ansiktsstöd formade som en hästsko som de använder för att slå din rygg med sina fötter. Massören lägger sina ben ovanpå dina och börjar sedan slå din rygg med sinafötter.

Massagen utförs i ett rum med två mattor på golvet, en för massören och en för kunden. Klienten tar av sig sina kläder och lägger sig på rygg innan han får behandlingen. Därefter masseras man med olja för att återfukta huden och efter det kan man antingen vända sig om eller ligga kvar för en annan typ av massage. Det andra steget i denna typ av massage består i att man får akupressurpunkter tryckta in i ryggen med händer eller fötter innan man återigen masseras med olja. När du vänder dig om på ryggen dras dina ben upp mot huvudet medan de slår hårt mot dem fram till slutet av behandlingen; denna del är mycket smärtsam. Ibland slår massören även på rygg, armar och ben med ett hästskoformat ansiktsstöd.

I slutet av sessionen lämnas du ensam för att klä på dig själv igen. Priset för den här typen av massage varierar beroende på vart du vänder dig, olika företag tar olika mycket. Thaimassage i Göteborg är en skön behandling, som du med störst sannolikhet kommer njuta av när du får den.


Kommentarer är stängda.